Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Ciganska Magija

metric 21 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Komedija, Domaći Permalink Trekbekovi (0)

I dok svi znaju da volim crnu komediju, moj zet je rešio da me 2000-te počasti sa upravo jednom takvom.

Ciganska magija je film koji se bavi tematikom Roma za vreme rata u izbegličom logoru Ujedinjenih nacija. Glavnu ulogu Taipa glumi neprikosnoveni Miki Manojlović koji je prikazan kao stereotip cigana koji bije ženu,živi sa majkom, ima brdo dece i živi za to da jednog dana otputuje u rodnu zemlju Indiju.

Svakome bih preporučio da odgleda ovaj film jer je prosto urnebesan, u nekim trenucima vam suze počnu od smeha ali isto tako i od tuge. 

 


ŠTa Za Gledati? Killers Ili Knight And Day?

metric 01 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Ljubavni, Akcija, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Ako imate ovu nedoumicu, želeo bih da vam pomognem u odlučivanju.

 

Killers 

 

 

Ashton Kutcher i Katherine Heigl glume glavne uloge u filmu u kome Jen na odmoru upoznaje Spencer-a a zatim se ubrzo i venčaju. Pri povratku kući tu idilu pokušava da sruši saznanje da su im komšije ubice koje pokušavaju da ubiju srećan par. Moram priznati da za ovaj film i nemam šta preterano reći nije toliko loš ali nikako nije dobar. Film je veoma predvidljiv i krajnje nezanimnjiv. Loša gluma, manjak akcije i humora ovom filmu su oduzeli sve što bi upravo i trebao da sadrži.

Knight and Day  

 

 

U jednostavnom životu June(Cameron Diaz) iznenadno se pojavljuje  tajni agent(Tom Cruise) koji shvativši da nije trebao da preživi svoju poslednju misiju beži po celom svetu pokušavajuci da shvati šta da radi pritom štiteći June i sebe. Ovaj film sad odgledao iz čiste dosade u udobnosti svog kreveta i na kraju ostadoh pod dobrim utiskom. Film je prepun akcije, ima dobrih i šaljivih fora ali i gluma je na zavidnom nivou. Tom Cruise je svakako poneo ovaj film na svojim leđima i pružio publici zabavu na sat i po.

 

Ova dva filma su žanrovski slična ali ja da sam na vašem mestu radije bih izabrao opciju dva, osim ako ne želite da se smorite do besvesti. :) 


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric