Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Opet Ti U Rimu!

metric 11 Januar, 2011 12:00 Film, Ljubavni, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Dve romantične komedije na vama je da odaberete!

Opet ti (You Again)

Kada sazna da se njen stariji brat ženi Marni (Kristen Bell) se vraća u rodni grad kako bi prisustvovala venčanju. Upoznavši njegovu verenicu Joanna (Odette Yustman) Marni shvata da je ona glavna siledžija koja joj je zagorčala život u školi. Iako se Joanna ponaša kao da je prvi put upoznaje Marni je spremna da razotkrije njeno pravo lice. Dok se njih dve spremaju za okršaj još jedan rat u kući se sprema između Gail (Jamie Lee Curtis) i Ramone (Sigourney Weaver) koje žele samo najbolje za svoju decu.

Kada ste u Rimu (When in Rome)

Kada ste u Rimu obavezno morate da bacite novčić za sreću u fontanu ljubavi. Ali kada mlada i ambiciozna Beth (Kristen Bell) ode sa sestrinog venčanja očajna, ljuta i poprilično pijana na trg i ukrade par novčića iz fontane njen ljubavni život počinje da se komplikuje. Grupa neženja koji su vlasnici novčića omađijani počinju da saleću mladu Beth u nadi da će baš oni očarate njeno srce. To neće biti lako jer njeno srce već ima jednog na radaru.

Pred vama se nalaze dve romantične komedije sa Kristen Bell u glavnim ulogama. Svakako je sigurno da ako želite da se zabavite, nasmejete i raznežite da će te pogledati jedno od ova dva filma. Moj lični (like) ide prvom filmu Opet ti. Uživajte!


ČEtiri BožIćA

metric 04 Januar, 2011 12:00 Film, Drama, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Nemojte da lažete, jer u lažu su kratke noge!!!

Četiri Božića (Four Christmases)

Kejt (Reese Witherspoon) i Bred (Vince Vaughn) se zabavljaju tri godine. Vole se, zabavno im je,putuju, uspešni su. Iako nemaju decu a ni ne planiraju brak svi im ide kao po loju, zadovoljni su sobom i vezom koju imaju.

Svake godine oni da bi izbegli neprijatne Božićne praznike sa razvedenim roditeljima smišljaju izgovore kako pomažu manje srećnima. Ovoga puta izgovor je da idu na Fiji kako bi pomogli siromašnima iako idu kako bi se provodili. Uhvaćeni u prevari oni u znak izvinjenja odlaze kod svakog roditelja pojedinačno u nadi da će se sve to što pre završiti. Ali naravno to im se odbija od glavu i u njima se bude njihove nesigurnosti, traume iz detinjstva, (ne)želja za decom, brakom i porodičnim životom.

O ovom filmu pišem na osnovu utiska ljudi sa kojima sam komentarisao o ovom filmu jer se meni lično nije svideo. Oni kažu baš im je lep i dobroćudan, topao i praznični. Ali meni iako je glumačka ekipa ok, film mi je bio mnogo dosadan, retko kad smešan, dosta uprošćen i generičan. Šta ću imam i ja dušu ne mora sve da mi se svidi. To što se meni nije svideo ne znači da vi ne treba da ga gledate.

Pogledajte pa dajte svoj komentar. Možda se složite samnom a možda i ne! 


Za Praznike Niko Ne žEli Da Bude Sam U KućI!

metric 02 Januar, 2011 12:00 Film, Avantura, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Šta sve može da vam se desi dok se sticajem okolnosti nađete u kući sami za praznike a da ste pri tom još i maloletni možete pogledati u sledećem već dobro poznatom prazničnom ostvarenju.

Sam u kući (Home alone)

 

Velika porodica + Praznični odmor = Katastrofa

Velika porodica MekAlister Božić planiraju da provedu u Parizu. I dok se užurbano pakuju i spremaju za polazak velika porodica zaboravlja jednog od sinova dečaka po imenu Kevin (Macaulay Culkin). Shvativši da je sam on otkriva kako je dobro kada imaš slobodu, lični prostor, picu za večeru i naravno muziku odvrnutu do daske.

Ali sve se to menja kada otkriva da provalnici Hari (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern) planiraju da na Badnje veče opljačkaju njegov dom. Kevin odlučno po celoj kući postavlja zamke koje provalnike dovodi do ludila ali i ne izdrživog bola.

Ovaj film je pravo rešenje za jedno praznično jutro pogotovo ako u kući imate nekog mlađeg, jer ovaj porodičan film je smešan, zanimljiv i za većinu nas pravi put ka lepim sećanjima iz detinjstva. 


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  Sledeći»

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric