Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Stone (Trougao Obmane)

metric 30 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Triler Permalink Trekbekovi (0)

 Najzad uspeh da se sa sestrom dogovorim da odemo u bioskop i ajde ono kao utorak je jeftinija karta taman tamo oko 6 i kažem ja njoj ajde ovaj put ti biraj film i ona odabra Stone!

 

 

Stone je u zatvoru već osam, devet godina i dok polako počinje da gubi mentalnu stabilnost on pravi plan tako što će njegovog oficira za uslovnu kaznu zavesti njegova žena Lucceta. Jedna rečenica i opisan film. To vam valjda govori dovoljno. Iako je filmska ekipa dobra film je poprilično loš. Film traje malo više od sat i po a ja sam uspeo nekako da se skoncentrišem do kraja dok ostali gledaoci u sali svoju pažnji nisu mogli da zadrže ni posle petnestak minuta. Neki su kuckali poruke, neki otišli sa pola filma a neki čak i zaspali. Film je monoton i nema nikakvu dinamiku a radnja je  poprilično predvidljiva.

Neću reći da ne gledate film ali moja sestra bi vam to sigurno rekla :D


Ciganska Magija

metric 21 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Komedija, Domaći Permalink Trekbekovi (0)

I dok svi znaju da volim crnu komediju, moj zet je rešio da me 2000-te počasti sa upravo jednom takvom.

Ciganska magija je film koji se bavi tematikom Roma za vreme rata u izbegličom logoru Ujedinjenih nacija. Glavnu ulogu Taipa glumi neprikosnoveni Miki Manojlović koji je prikazan kao stereotip cigana koji bije ženu,živi sa majkom, ima brdo dece i živi za to da jednog dana otputuje u rodnu zemlju Indiju.

Svakome bih preporučio da odgleda ovaj film jer je prosto urnebesan, u nekim trenucima vam suze počnu od smeha ali isto tako i od tuge. 

 


Twilight?

metric 20 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Fantazija, Ljubavni Permalink Trekbekovi (0)

Svako od nas ko ima Internet, tv, radio ili novine morao je makar jednom da se susretne sa Twilight fenomenom!

Devojka Bella pomalo usamljena, nesocijalizovana i pomalo čudna odlazi u grad Forks da živi neko vreme sa svojim ocem. U tom mirnom i tihom gradu gde ima svega osim sunca otkriva tajnu jedne porodice koji za sebe kažu da su vampiri vegeterijanci. U toj porodici ona nalazi svoju ljubav Edward-a.

Moram priznati da mi se prvi deo ove fransiže (koji inace ima pet delova a do sad je izašlo tri) svideo ne toliko zbog radnje koliko zbog ambijenta i muzičke podloge pošto volim tako neku tihu instrumentalnu podlogu ali posle prvog dela svaki sledeći po meni tone sve dublje u film kreiran za uspaljene devojčice koje svoje ne ispunjene fantazije dopunjuju sa glavnim glumcem Robert-om Pattinson-om.

 

Twilight

 

I kad mi je palo na pamet ideja o blogovanju ovog filma rešio sam da pitam ljude kako je njihovo gledište?

Jer ovaj film ili voliš ili ne! Nema sredine!

 

U životu ne bih pogledala taj film, niti bilo koji sa tom tematikom. Fuj! Jelena

Ja zapravo volim filmove sa vampirima ali imam neki osećaj pošto nisam gledao ovaj film da je baš bezveze... radije bih preporučio Underworld :) Zoki

Film je dobar i prvi i drugi deo, treći tek treba da odgledam! Mlađa

Od filma sa ovakom tematikom očekivao bih više 'strašnih' scena... Miloš

Ne gotivim da gledam ovakve filmove bzv! Bojan

Jedina svrha ovakvih filmova je da natera devojčice u plač i natera ih da potroše svoj džeparac na razne stvari vezane za ovu franšizu. Dušan

Glupost... Mislim vampir sa šljokicama nije vampir! :) Tina

Jedan od boljih filmova je Twilight. Gledala sam sve dosadašnje delove! Ivana

Podelite vaše mišljenje o ovom filmu pa da vidimo kojih je više! :)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric