Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Red

metric 03 Decembar, 2010 09:00 Film, Akcija, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Otišao sam da gledam Harry-ja a odgledao sam Red! :D

I tako se ja vraćam sa predavanja i rekoh daj da odgledam Harry-ja pošto sam trebao da idem sa bratom ali je on otišao bez mene na premijeru jer sam tog dana imao kolokvijum :( a moja sestra nije još odgledala ni predhodni deo tako da mi nije ništa preostalo osim da ga odgledam sam (što mi inače ne pada teško) ali cvrc zakasnim na proekciju!I da ne bih čekao sat i po do sledeće reko ajde da odgledam Red koji mi je izgledao ok a i drug mi reče koji ga je gledao da mu se svideo.

Frank Moses (Bruce Willis) je CIA agent koji je u penziji i dok je svoje dane provodi u ćaskanju na telefonu sa svojom simpatijom Sarah Ross (Mary-Louise Parker) njegovu idilu ruši saznanje da upravo CIA oce da ga smakne.On u asistenciju poziva par svojih bivših prijatelja u struci sa kojima pokušava da pronađe način kako da se izvuku iz nevolje.

Baš jedan akcioni,zabavan i smešan film.John Malkovich glumi ludaka Marvin-a koji je ceo film urnebesan a tu su i Morgan Freeman i Helen Mirren kao Joe i Victoria.Odgledajte ga odličan je!


ŠTa Za Gledati?

metric 09 Novembar, 2010 12:00 Film, Fantastika, Akcija Permalink Trekbekovi (0)

 Razmišljajući o filmovima sa više nastavaka uvek mi na pamet padaju The Matrix, Resident Evil, X-Men. Postoji brdo filmova sa nastavcima ali ova tri su moja omiljena. Iako će većina vas primetiti da su naučna fantastika (što ja inače mnogo volim) ovi filmovi su dosta različiti.

The Matrix

 

 

 Kompjuterski haker koji shvata da se nalazi u virtuelnoj stvarnosti i da je rob populacije mašina koja je zavladala svetom. Ovaj film je svojom pojavom razdrmao filmsku industriju a i publiku sa najmodernijom tehnologijom u filmskoj kompjuterskoj animaciji i time stvario danas već popularni slow motion. Film je zadovoljio tržite koje je žudilo za dobrim sf ostvarenjem. Keany Reeves, Laurence Fishburne, Carie-Anne Moss su već sad poznata glumačka ekipa ove triologije.

Resident Evil

 

 

 Akcioni naučno fantastični horor triler pruža publici svet koji je preplavljen zombijima koji su se zarazili T-virusom i grupicom ljudi koji pokušavaju da prežive dane braneći se i pokušavajući da pronađu lek za već pomenuti virus. Lično gotivim ovaj film zbog pomalo drugačijeg pristupa zombi tematici koja je inače ume da bude puna klišea. Glumica Milla Jovovich nosi ovaj film na svojim leđima.

X-Men

 

 

Rat između dva prijatelja Charles Xavier-a i Eric-a Lensherr-a koji su inače mutanti pretvaraju svoj lični rat u rat između ljucke i mutantske rase. Šta reći? Ko još ne voli super heroje sa raznim nadprirodnim moćima! Akcija i super efekti na sve strane i gomila poznatih glumaca.

 

Ovo su moja tri omiljena filma sa nastavcima, koja su vaša?


ŠTa Za Gledati? Killers Ili Knight And Day?

metric 01 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Ljubavni, Akcija, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Ako imate ovu nedoumicu, želeo bih da vam pomognem u odlučivanju.

 

Killers 

 

 

Ashton Kutcher i Katherine Heigl glume glavne uloge u filmu u kome Jen na odmoru upoznaje Spencer-a a zatim se ubrzo i venčaju. Pri povratku kući tu idilu pokušava da sruši saznanje da su im komšije ubice koje pokušavaju da ubiju srećan par. Moram priznati da za ovaj film i nemam šta preterano reći nije toliko loš ali nikako nije dobar. Film je veoma predvidljiv i krajnje nezanimnjiv. Loša gluma, manjak akcije i humora ovom filmu su oduzeli sve što bi upravo i trebao da sadrži.

Knight and Day  

 

 

U jednostavnom životu June(Cameron Diaz) iznenadno se pojavljuje  tajni agent(Tom Cruise) koji shvativši da nije trebao da preživi svoju poslednju misiju beži po celom svetu pokušavajuci da shvati šta da radi pritom štiteći June i sebe. Ovaj film sad odgledao iz čiste dosade u udobnosti svog kreveta i na kraju ostadoh pod dobrim utiskom. Film je prepun akcije, ima dobrih i šaljivih fora ali i gluma je na zavidnom nivou. Tom Cruise je svakako poneo ovaj film na svojim leđima i pružio publici zabavu na sat i po.

 

Ova dva filma su žanrovski slična ali ja da sam na vašem mestu radije bih izabrao opciju dva, osim ako ne želite da se smorite do besvesti. :) 


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric