Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Sorority Row

metric 10 Decembar, 2010 12:00 Film, Triler, Horor Permalink Trekbekovi (0)

U tri sata uveče to jest ujutru reših da odgledam neki film da opustim mozak od učenja.

U brdu ovakvih filmova Sorority Row je još jedan film za publiku koja inače voli takvu vrstu horora.Dok sam gledao sve vreme mi je kroz glavu prolazilo Vrisak,Znam šta ste radili prošlog leta i My bloody Valantine.

U sestrinskoj kući Theta Pi održava se luda žurka i dok se svi ludo provode šest devojaka pokušava da se našali sa Garrett-om koji je prevario jednu od devojaka tako što će dok se on i Megan(Audrina Patridge) budu vatali ona pretvarati da je umrla.Njihovoj šali dolazi kraj kada Garrett stvarno ubija Megan a prijateljice iz sestrinstva ne odluče da ne dozvole da im to uništi živote.Bacaju je u provaliju i zaklinju se da nikom ne govore o ovome.Posle nekog vremena devojke i njihovi prijatelji počinju da umiru od ruku tajanstvenog ubice u crnoj mantiji.

Znam zvuči totalno kliše ali i nije toliko loš film.Jeste da ima klasičnih vrisak momenata ali ja lično nisam provalio ko je ubica do kraja a i dobrih devojaka ceo film nikad nije na odmet,pogotovo Jamie Chung mmmm.Ako se lako plašite ovo je film za vas a za nas izvežbane moraće više da se potrude. :)


Stone (Trougao Obmane)

metric 30 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Triler Permalink Trekbekovi (0)

 Najzad uspeh da se sa sestrom dogovorim da odemo u bioskop i ajde ono kao utorak je jeftinija karta taman tamo oko 6 i kažem ja njoj ajde ovaj put ti biraj film i ona odabra Stone!

 

 

Stone je u zatvoru već osam, devet godina i dok polako počinje da gubi mentalnu stabilnost on pravi plan tako što će njegovog oficira za uslovnu kaznu zavesti njegova žena Lucceta. Jedna rečenica i opisan film. To vam valjda govori dovoljno. Iako je filmska ekipa dobra film je poprilično loš. Film traje malo više od sat i po a ja sam uspeo nekako da se skoncentrišem do kraja dok ostali gledaoci u sali svoju pažnji nisu mogli da zadrže ni posle petnestak minuta. Neki su kuckali poruke, neki otišli sa pola filma a neki čak i zaspali. Film je monoton i nema nikakvu dinamiku a radnja je  poprilično predvidljiva.

Neću reći da ne gledate film ali moja sestra bi vam to sigurno rekla :D


The Ruins

metric 23 Novembar, 2010 12:00 Film, Triler, Horor Permalink Trekbekovi (0)

Kreneš na odmor da se provedeš i opustiš a na kraju dobiješ sve samo ne to.

 

 

Par prijatelja,plaža,alkohol sve su naznake dobrog provoda u Meksiku. Sve je bilo po planu dok ih Nemac Mathias nije pozvao da sa njim odu da vide tajno sakrivenu piramidu Maja. Po pronalasku lokalni stanovnici počinju da se čudno ponašaju i ubijaju jednog od turista a ostali u strahu utočište pronalaze na vrhu piramide.

Moram priznati da od svih filmova ovakve vrste ovaj je ostavio najbolji utisak na mene!


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric