Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

I Za DečAke I Za DevojčIce

metric 26 Decembar, 2010 13:00 Film, Drama, Ljubavni Permalink Trekbekovi (0)

Machete 

Akcija,krvoproliće,humor sve upakovano u totalni stereotip i kliše.Upravo je to i bila poenta i dobijen je pun pogodak.

Bivši federalac Mačeta (Danny Trejo) unajmljen je da ubije senatora.Dok sprema nišan neko drugi cilja u njega.Upucan shvata da mu je smešteno,beži a zatim kreće u osvetu.Za pomoć obraća se svom bratu svešteniku (Cheech Marin),devojci meksičkog otpora She (Mishelle Rodriguez),kao i policajki Sartani (Jessica Alba).Na putu ka osveti treba da ubije Senatora Džona (Robert De Niro),Majkla Buta (Jeff Fahej),Von Džeksona (Don Johson) i ozoglašenog Toreza (Steven Seagal).

Ako ne znate Machete je inače bio samo zamišljen kao trejler šala u filmu GrinHouse iz 2007 godine.Većina ljudi je trejler shvatila ozbiljno pa je režiser Robert Rodrigues rešio da trejler adaptuje u film.Muški deo publike će uživati u krvavim mačetama,ogromnim pištoljima,brzim kolima i golim devojkama.Fali još samo Čak Noris!

Head over heels

Komična ljubavna priča devojke Amande koja ulazi u svet života manekenki i misterioynog mladića.

Kao restaurator slika Amanda (Monica Potter) vraćajući se ranije sa posla imajući nameru da obraduje dečka zatiče ga u krevetu sa drugom devojkom. Ogorčena,tužna i u potrazi za stanom postaje cimerka u stanu sa četiri super modela.I dok pokušava da se privikne na svoj novi život sa četiri površne,ne preterano bistre ali lepe i dobronamerne devojke upoznaje mladića po imenu Džim (Freddie Prinze Jr.) koji iako daje dobar prvi utisak možda i nije tako dobar.

Ovaj film svakako je dobar izbor za one koje traže malo smeha,ljubavi i drame uz slatku priču u večernjim satima.Relaksirajuća i ne preterano zamršena radnja pruža priliku da bez mnogo truda otpratite film.Šta ćete više!


Twilight?

metric 20 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Fantazija, Ljubavni Permalink Trekbekovi (0)

Svako od nas ko ima Internet, tv, radio ili novine morao je makar jednom da se susretne sa Twilight fenomenom!

Devojka Bella pomalo usamljena, nesocijalizovana i pomalo čudna odlazi u grad Forks da živi neko vreme sa svojim ocem. U tom mirnom i tihom gradu gde ima svega osim sunca otkriva tajnu jedne porodice koji za sebe kažu da su vampiri vegeterijanci. U toj porodici ona nalazi svoju ljubav Edward-a.

Moram priznati da mi se prvi deo ove fransiže (koji inace ima pet delova a do sad je izašlo tri) svideo ne toliko zbog radnje koliko zbog ambijenta i muzičke podloge pošto volim tako neku tihu instrumentalnu podlogu ali posle prvog dela svaki sledeći po meni tone sve dublje u film kreiran za uspaljene devojčice koje svoje ne ispunjene fantazije dopunjuju sa glavnim glumcem Robert-om Pattinson-om.

 

Twilight

 

I kad mi je palo na pamet ideja o blogovanju ovog filma rešio sam da pitam ljude kako je njihovo gledište?

Jer ovaj film ili voliš ili ne! Nema sredine!

 

U životu ne bih pogledala taj film, niti bilo koji sa tom tematikom. Fuj! Jelena

Ja zapravo volim filmove sa vampirima ali imam neki osećaj pošto nisam gledao ovaj film da je baš bezveze... radije bih preporučio Underworld :) Zoki

Film je dobar i prvi i drugi deo, treći tek treba da odgledam! Mlađa

Od filma sa ovakom tematikom očekivao bih više 'strašnih' scena... Miloš

Ne gotivim da gledam ovakve filmove bzv! Bojan

Jedina svrha ovakvih filmova je da natera devojčice u plač i natera ih da potroše svoj džeparac na razne stvari vezane za ovu franšizu. Dušan

Glupost... Mislim vampir sa šljokicama nije vampir! :) Tina

Jedan od boljih filmova je Twilight. Gledala sam sve dosadašnje delove! Ivana

Podelite vaše mišljenje o ovom filmu pa da vidimo kojih je više! :)


ŠTa Za Gledati? Killers Ili Knight And Day?

metric 01 Novembar, 2010 12:00 Film, Drama, Ljubavni, Akcija, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Ako imate ovu nedoumicu, želeo bih da vam pomognem u odlučivanju.

 

Killers 

 

 

Ashton Kutcher i Katherine Heigl glume glavne uloge u filmu u kome Jen na odmoru upoznaje Spencer-a a zatim se ubrzo i venčaju. Pri povratku kući tu idilu pokušava da sruši saznanje da su im komšije ubice koje pokušavaju da ubiju srećan par. Moram priznati da za ovaj film i nemam šta preterano reći nije toliko loš ali nikako nije dobar. Film je veoma predvidljiv i krajnje nezanimnjiv. Loša gluma, manjak akcije i humora ovom filmu su oduzeli sve što bi upravo i trebao da sadrži.

Knight and Day  

 

 

U jednostavnom životu June(Cameron Diaz) iznenadno se pojavljuje  tajni agent(Tom Cruise) koji shvativši da nije trebao da preživi svoju poslednju misiju beži po celom svetu pokušavajuci da shvati šta da radi pritom štiteći June i sebe. Ovaj film sad odgledao iz čiste dosade u udobnosti svog kreveta i na kraju ostadoh pod dobrim utiskom. Film je prepun akcije, ima dobrih i šaljivih fora ali i gluma je na zavidnom nivou. Tom Cruise je svakako poneo ovaj film na svojim leđima i pružio publici zabavu na sat i po.

 

Ova dva filma su žanrovski slična ali ja da sam na vašem mestu radije bih izabrao opciju dva, osim ako ne želite da se smorite do besvesti. :) 


Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric