Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

ŠTa Za Gledati? Inception Ili Predators?

metric 25 Oktobar, 2010 12:00 Film Permalink Trekbekovi (0)

 Ako imate ovu nedoumicu, želeo bih da vam malo pomognem u ovom odlučivanju.

 

Inception 

 

 

Inception

 

 

 Ovaj film  reditelja Christopher-a Nolan-a je svakako pravi pogodak u koju god da grupu gledalaca spadate verovatno je zato ovaj film voljen i od strane publike i od strane kritičara. Film prati glavnog glumca Cobb-a(Leonardo DiCaprio) koji poseduje tehnologiju koja mu omogućava da ulazi u ljudske umove dok spavaju i tako krade informacije koje su mu potrebne a da sama žrtva nije toga ni svesna.

 Gledajući ovaj film u bioskopu u nešto ranijem terminu i sa skoro i nepostojećom publikom moram priznati da je bio pravo zadovoljstvo kako za uši i oči tako i za mozak. Dobar uvod, prelazak sa scene na scenu, povezanost svih detalja u filmu i veoma iznenađujućeg kraja dovele su me do potpunog oduševljenja. Ovaj film još uvek možete pogledati u pojedinim bioskopima zato požurite.

 Predators

 

 

Predators

 

 

 Predators film u kome između velikog broja glumaca možete naći i Adrien-a Brody-a je film iz već poznate franšize sa istim nazivom koju je režiser John McTiernan sa Arnold-om Schwarzenegger-om kreirao i stavio među kultne filmove sf žanra. Diskutabilno je i ne razjašćeno da li je ovaj film reboot ili nastavak.

Padajući sa padobranom u šumu sličnoj našim zemaljskim amazonskim grupa ljudi se nalazi u potpunom ne znanju gde su i zašto su tu. Svako od njih poseduje neke veštine koje im pomažu da prežive u tom surovom novom svetu u kome shvataju da nisu sami. Ni sam ne znam kako sam sebe naterao da ga gledam u bioskopu i da kasnije kažem o zašto li sam bacio pare. Verovatno iz simpatija koje sam gajio prema prvom predatoru koji sam gledao u kasnim satima dok sam još bio klinja. Film ima prost uvod kao i razradu a zaključak i ne postoji pošto je film namerno ne dovršen dajući do znanja gledaocu da će verovatno imati brdo nebitnih nastavaka. Ovaj film se više ne prikazuje u domaćim bioskopima tako da ga možete naći u video klubovima ili na netu.


Step up3D!

metric 23 Oktobar, 2010 12:00 Film, Ljubavni, Mjuzikl Permalink Trekbekovi (0)

Ugovoriti bioskopski susret sa društvom, nikakav problem. Koji film gledati e to je već problem!

Iako se nismo mnogo dogovarali šta da gledamo rešili smo na brzaka da to bude Step up 3D. Film lično ne bih bio moj prvi izbor ali zbog ne tako velike ponude novijih filmova na bioskopskom repertoaru ali i ženskog dela društva odlučišmo da je to najbolja sredina :) bolje to nego Ljubav na daljinu. Iako ponavljam film ne bih bio moj lični izbor mogu reći da tih sat i po vremena koliko je trajao nisam ni osetio. Film nas brzo uvodi u priču koja realno prostija ne može biti i pomalo je ako se mogu izraziti klasično američka. Ali to i nije presudno jer film ima nešto što mogu objasniti samo kao atmosfera. Da baš atmosfera. U filmu glumci zaista znaju da igraju i to svecki a stilovi igranja su različiti i jedinstveni a muzika koja prati film je trenutno najpopularnija house, rap, pop muzika koja vas prosto drma da đuskate. Film ima pozitivan karakter i poruku koja je iako površna najpre svega dobroćudna. I posle svog tog slušanja muzike i gledanja raznih stilova igranja u 3D-u koji takođe dodatno uvodi gledaoca i dodaje još jedan aspekt realnosti ostavlja vas prosto dobro raspoloženim.

Šta da vam kažem idite pa vidite! 

 

Step up 3D
 

 


Novo Iz Sveta Filma!

metric 21 Oktobar, 2010 21:34 Film Permalink Trekbekovi (0)

Premijere filmova do kraja oktobra 

Paranormal Activity 2, Hereafter, Inhale, Monsters, Saw3D, The girl who kicked the hornet's nest, Aftershock.

Filmovi u domaćim bioskopima

Šišanje, Rezervni igrači, Legenda o čuvarima, Matorani, Ljubav na daljinu, Grozan ja, Početak, Priča o igračkama, Karate Kid, Jedi moli voli, Neke druge priče, Mačeta, Žena sa slomljenim nosem, Plaćenici, Pisma Juliji, Princ od Persije, Šrek3D, Robin Hud, Borba titana, Kako da trenirate vašega zmaja, Svet okeana3D, Sedamdeset i dva dana, Aprilske suze, Uhvati ritam3D, Srpski film, Kao pas i mačka2.

Uskoro u domaćim bioskopima 

Artur3 i rat dva sveta, Društvena mreža, Đavo,Grad lopova, Zamena,Harry Potter, Paranormalna aktivnost, Stena, Žena pištolj i bakalnica, Mašinista, Megaum3D, Upoznajte male Fokerove, Morning Glory.

Filmske novosti

Uskoro možete očekivati izlazak horor filma Scream4 koji je već poznat široj publici zbog svog velikog uspeha predhodna tri dela.

Film 127Hours rađen po istinitim događajima  o čoveku koji gubi ruku penjući se po kanjonima u američkoj državi Utah.

Svi ljubitelji sf-a mogu sa nestrpljenjem da se raduju visokobudžetnom ostvarenju Skyline od meseca Novembra.

Reditelj Darren Aronofsky potvrdio je da će započeti snimanje nastavka filma Wolverine u martu, radnja drugog dela biće smeštena u Japanu.

Deca mogu od 24Juna sledeće godine očekivati nastavak animiranog filma Cars.

Piranha3D dobiće svoj nastavak još uvek nepotvrđenog naziva Piranha3DD.

Disney je saoštio da se izlazak blockbuster-a Iron man 3 može očekivati 3 Maja 2013.

U bioskope sledeće godine nam dolazi film The fighter u kojima glume Mark Wahlberg i Christian Bale.

Tom Cruse snima nastavak filma Nemoguća misija 4 i kaze da će u budućnosti novi glumac zauzeti njegovo mesto u franšizi.

U toku je snimanje filma Sherlock Homes 2.

Transformersi nas očekuju u bioskopima sa trećim nastavkom 1 Jula 2011 u ovom delu neće glumiti glumica Megan Fox već će je zameniti manekenka Rosie Huntington.

Snimanje filma Jack and Jill u toku glavni protagonista Adam Sandler.

Osamnaestog Marta 2011 možemo očekivati film Paul sf komediju. 

Dečiji Festival u toku! 

U toku je dečiji festival koji će u tri domaća bioskopa (Sinepleks Roda,Multipleks Kolosej,Dom Sindikata) prikazivati filmove iz raznih država.Repertor animiranih filmova možete videti na sajtu http://www.kids-fest.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=2.

 


«Prethodni   1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 56  Sledeći»

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric