Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

ŠTa Za Gledati? Inception Ili Predators?

metric 25 Oktobar, 2010 12:00 Film Permalink Trekbekovi (0)

 Ako imate ovu nedoumicu, želeo bih da vam malo pomognem u ovom odlučivanju.

 

Inception 

 

 

Inception

 

 

 Ovaj film  reditelja Christopher-a Nolan-a je svakako pravi pogodak u koju god da grupu gledalaca spadate verovatno je zato ovaj film voljen i od strane publike i od strane kritičara. Film prati glavnog glumca Cobb-a(Leonardo DiCaprio) koji poseduje tehnologiju koja mu omogućava da ulazi u ljudske umove dok spavaju i tako krade informacije koje su mu potrebne a da sama žrtva nije toga ni svesna.

 Gledajući ovaj film u bioskopu u nešto ranijem terminu i sa skoro i nepostojećom publikom moram priznati da je bio pravo zadovoljstvo kako za uši i oči tako i za mozak. Dobar uvod, prelazak sa scene na scenu, povezanost svih detalja u filmu i veoma iznenađujućeg kraja dovele su me do potpunog oduševljenja. Ovaj film još uvek možete pogledati u pojedinim bioskopima zato požurite.

 Predators

 

 

Predators

 

 

 Predators film u kome između velikog broja glumaca možete naći i Adrien-a Brody-a je film iz već poznate franšize sa istim nazivom koju je režiser John McTiernan sa Arnold-om Schwarzenegger-om kreirao i stavio među kultne filmove sf žanra. Diskutabilno je i ne razjašćeno da li je ovaj film reboot ili nastavak.

Padajući sa padobranom u šumu sličnoj našim zemaljskim amazonskim grupa ljudi se nalazi u potpunom ne znanju gde su i zašto su tu. Svako od njih poseduje neke veštine koje im pomažu da prežive u tom surovom novom svetu u kome shvataju da nisu sami. Ni sam ne znam kako sam sebe naterao da ga gledam u bioskopu i da kasnije kažem o zašto li sam bacio pare. Verovatno iz simpatija koje sam gajio prema prvom predatoru koji sam gledao u kasnim satima dok sam još bio klinja. Film ima prost uvod kao i razradu a zaključak i ne postoji pošto je film namerno ne dovršen dajući do znanja gledaocu da će verovatno imati brdo nebitnih nastavaka. Ovaj film se više ne prikazuje u domaćim bioskopima tako da ga možete naći u video klubovima ili na netu.


Učitava se...

Komentari

 1. Slažem se sa tobom, Inception je stvarno simpatičan film i sa zadovoljstvom sam ga pogledala.

  Autor dembitza — 25 Okt 2010, 14:34

 2. Inception obavezno! Predators sucks!

  Autor milanche — 25 Okt 2010, 15:14

 3. auuuuu, ja gotivim predatora tako da bi preporučio "Predators" ali ukusi su različiti...

  boske90 Autor boske90 — 25 Okt 2010, 17:53

 4. Pogledaj oba, realno :) Mislim, filmovi uopste nisu isti žanr, tako da tu sad ukus odlučuje :) A i tu je imdb.com, uporedi ocene oba filma i to je to :) Inception je vec medju top 10-15 filmova na listi.

  Autor nikolapopa — 25 Okt 2010, 18:11

 5. Predators nisam gledao ali Inception jesam i fenomenalan je. Snimak koji sam gledao bio je mnogo loš, večeras nabavljam DVD tako d aču morati ponovo da ga gledam :D

  zloca88 Autor zloca88 — 06 Nov 2010, 16:41

 6. cuo sam za ovaj iception, kazu da je vrh...

  Autor milosgrujicic — 11 Nov 2010, 04:27

 7. Inception je odličan film! Obavezno ga pogledajte!

  Autor Bojan — 13 Nov 2010, 18:43

 8. Inception ODLICAN FILM

  Autor mixi88 — 15 Nov 2010, 13:46

 9. Film je mnogo dobar,gledao sam ga par puta i opet ct1!!

  Autor vladan — 28 Feb 2013, 20:51


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric