Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

ŠTa Za Gledati?

metric 09 Novembar, 2010 12:00 Film, Fantastika, Akcija Permalink Trekbekovi (0)

 Razmišljajući o filmovima sa više nastavaka uvek mi na pamet padaju The Matrix, Resident Evil, X-Men. Postoji brdo filmova sa nastavcima ali ova tri su moja omiljena. Iako će većina vas primetiti da su naučna fantastika (što ja inače mnogo volim) ovi filmovi su dosta različiti.

The Matrix

 

 

 Kompjuterski haker koji shvata da se nalazi u virtuelnoj stvarnosti i da je rob populacije mašina koja je zavladala svetom. Ovaj film je svojom pojavom razdrmao filmsku industriju a i publiku sa najmodernijom tehnologijom u filmskoj kompjuterskoj animaciji i time stvario danas već popularni slow motion. Film je zadovoljio tržite koje je žudilo za dobrim sf ostvarenjem. Keany Reeves, Laurence Fishburne, Carie-Anne Moss su već sad poznata glumačka ekipa ove triologije.

Resident Evil

 

 

 Akcioni naučno fantastični horor triler pruža publici svet koji je preplavljen zombijima koji su se zarazili T-virusom i grupicom ljudi koji pokušavaju da prežive dane braneći se i pokušavajući da pronađu lek za već pomenuti virus. Lično gotivim ovaj film zbog pomalo drugačijeg pristupa zombi tematici koja je inače ume da bude puna klišea. Glumica Milla Jovovich nosi ovaj film na svojim leđima.

X-Men

 

 

Rat između dva prijatelja Charles Xavier-a i Eric-a Lensherr-a koji su inače mutanti pretvaraju svoj lični rat u rat između ljucke i mutantske rase. Šta reći? Ko još ne voli super heroje sa raznim nadprirodnim moćima! Akcija i super efekti na sve strane i gomila poznatih glumaca.

 

Ovo su moja tri omiljena filma sa nastavcima, koja su vaša?


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric