Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Step up3D!

metric 23 Oktobar, 2010 12:00 Film, Ljubavni, Mjuzikl Permalink Trekbekovi (0)

Ugovoriti bioskopski susret sa društvom, nikakav problem. Koji film gledati e to je već problem!

Iako se nismo mnogo dogovarali šta da gledamo rešili smo na brzaka da to bude Step up 3D. Film lično ne bih bio moj prvi izbor ali zbog ne tako velike ponude novijih filmova na bioskopskom repertoaru ali i ženskog dela društva odlučišmo da je to najbolja sredina :) bolje to nego Ljubav na daljinu. Iako ponavljam film ne bih bio moj lični izbor mogu reći da tih sat i po vremena koliko je trajao nisam ni osetio. Film nas brzo uvodi u priču koja realno prostija ne može biti i pomalo je ako se mogu izraziti klasično američka. Ali to i nije presudno jer film ima nešto što mogu objasniti samo kao atmosfera. Da baš atmosfera. U filmu glumci zaista znaju da igraju i to svecki a stilovi igranja su različiti i jedinstveni a muzika koja prati film je trenutno najpopularnija house, rap, pop muzika koja vas prosto drma da đuskate. Film ima pozitivan karakter i poruku koja je iako površna najpre svega dobroćudna. I posle svog tog slušanja muzike i gledanja raznih stilova igranja u 3D-u koji takođe dodatno uvodi gledaoca i dodaje još jedan aspekt realnosti ostavlja vas prosto dobro raspoloženim.

Šta da vam kažem idite pa vidite! 

 

Step up 3D
 

 


Novo Iz Sveta Filma!

metric 21 Oktobar, 2010 21:34 Film Permalink Trekbekovi (0)

Premijere filmova do kraja oktobra 

Paranormal Activity 2, Hereafter, Inhale, Monsters, Saw3D, The girl who kicked the hornet's nest, Aftershock.

Filmovi u domaćim bioskopima

Šišanje, Rezervni igrači, Legenda o čuvarima, Matorani, Ljubav na daljinu, Grozan ja, Početak, Priča o igračkama, Karate Kid, Jedi moli voli, Neke druge priče, Mačeta, Žena sa slomljenim nosem, Plaćenici, Pisma Juliji, Princ od Persije, Šrek3D, Robin Hud, Borba titana, Kako da trenirate vašega zmaja, Svet okeana3D, Sedamdeset i dva dana, Aprilske suze, Uhvati ritam3D, Srpski film, Kao pas i mačka2.

Uskoro u domaćim bioskopima 

Artur3 i rat dva sveta, Društvena mreža, Đavo,Grad lopova, Zamena,Harry Potter, Paranormalna aktivnost, Stena, Žena pištolj i bakalnica, Mašinista, Megaum3D, Upoznajte male Fokerove, Morning Glory.

Filmske novosti

Uskoro možete očekivati izlazak horor filma Scream4 koji je već poznat široj publici zbog svog velikog uspeha predhodna tri dela.

Film 127Hours rađen po istinitim događajima  o čoveku koji gubi ruku penjući se po kanjonima u američkoj državi Utah.

Svi ljubitelji sf-a mogu sa nestrpljenjem da se raduju visokobudžetnom ostvarenju Skyline od meseca Novembra.

Reditelj Darren Aronofsky potvrdio je da će započeti snimanje nastavka filma Wolverine u martu, radnja drugog dela biće smeštena u Japanu.

Deca mogu od 24Juna sledeće godine očekivati nastavak animiranog filma Cars.

Piranha3D dobiće svoj nastavak još uvek nepotvrđenog naziva Piranha3DD.

Disney je saoštio da se izlazak blockbuster-a Iron man 3 može očekivati 3 Maja 2013.

U bioskope sledeće godine nam dolazi film The fighter u kojima glume Mark Wahlberg i Christian Bale.

Tom Cruse snima nastavak filma Nemoguća misija 4 i kaze da će u budućnosti novi glumac zauzeti njegovo mesto u franšizi.

U toku je snimanje filma Sherlock Homes 2.

Transformersi nas očekuju u bioskopima sa trećim nastavkom 1 Jula 2011 u ovom delu neće glumiti glumica Megan Fox već će je zameniti manekenka Rosie Huntington.

Snimanje filma Jack and Jill u toku glavni protagonista Adam Sandler.

Osamnaestog Marta 2011 možemo očekivati film Paul sf komediju. 

Dečiji Festival u toku! 

U toku je dečiji festival koji će u tri domaća bioskopa (Sinepleks Roda,Multipleks Kolosej,Dom Sindikata) prikazivati filmove iz raznih država.Repertor animiranih filmova možete videti na sajtu http://www.kids-fest.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=2.

 


3D!?! Alice In Wonderland,Resident Evil:Afterlife,Despicable Me,Avatar,How To Train Your Dragon I Dr.

metric 17 Oktobar, 2010 00:42 Film Permalink Trekbekovi (0)

Od pojave Kameronovog Avatara pa do danas je prošlo skoro godinu dana.

Film koji je ponovo aktuelan u Americkim i pojedinim bioskopima širom sveta zbog svoje nove produžene bioskopske verzije za čitavih 9 minuta. Dok se nekima to čini kao besmislen potez, okoreli fanovi Navi sveta već su pokupovali sve karte. Popularizacija novog digtalnog 3D gledanja filmova je bila potpuni pogodak ovog fantazijskog epskog avanturističkog filma. I dok Avatar nije prvi film sa novim 3D efektima činjenica je da je to prvi film koji je uspeo da pokaze novu 3D tehnologiju u svom punom sjaju dajuci filmu dubinu i dimenziju realnosti koji je potpuno dopunjavao priču ne oduzimajuci joj nimalo na kvalitetu i dobro balansirajuci priču i tehnologiju. Enormna zarada filma dovoljno govori o tome koliko se film svideo publici.

I dok se Avatar snimao posebnim Fusion kamera sistemom, Alice in Wonderland je post konverzacijom prebačen u 3D. Dok za razliku od filmova Avatar-The Last Airbener i Clash of the Titans film je svojom dobrom pričom i glumačkom podlogom nije izgubio na kvalitetu i privukao pozamašnu publiku u bioskope gledajući film sa oduševljenjem.

Tu su i dva novija ostvarenja koliko za decu toliko i za odrasle Despicable me i How to train your Dragon koji su iskoristili 3D kako bi zadivili dečije umove letećim vratolomijama i šašavim ponašanjem koje dovodi 3D do izražaja tačno onoliko koliko je to dovoljno da bi se zadivila maloletna publika i zadržala pažnja na nekih sat i po. Tu je i najnoviji deo iz Resident Evil franšize nazvan Afterlife koji moram priznati kao prvi horor akcioni sf film sa visokim budžetom, 3D efektima i već dobro uvežbanom glumačkom publikom izgleda fantastično. I dok je film sniman sa fusion sistemom za razliku od Avatara on se ne trudi da bude suptilan nego baš suprotno.

Svi specijalni efekti su stavljeni u prvi plan i tokom celog filma bombarduju gledaoca svim mogucim iskakajucim efektima koji oduzimaju dah. Ako vam ovo zvuči možda preterano i suvišno tu grešite to je upravo ono što je film i hteo da postigne. Svi specijalni efekti i 3D tačno se podudaraju sa pričom i željenom reakcijom gledaoca. Scene skakanja sa krova glavne junakinje Alis koju prate horde zombija ili bacanje sekire od dva metra ka ekranu diže publici adrenalin kao i scene iskakanja zombija iz mraka ili proletanje metaka na sve strane od kojih se publika ili štreca ili grči.

I dok  na velikom bioskopskom  tanjiru imamo filmova za sve ukuse sigurno je to da je 3D došao i da će da ostane. Svako od nas ima svoje mišljenje da li je 3D nekad suvišan ili nije to ostaje na pojedincu. Filmovi kao Avatar, Resident Evil, How to train your Dragon iako su žanrovski različiti su idealan primer kako 3D može doprineti filmu da dobije na kvalitetu i gledanosti.

I dok čitate ovaj tekst u bioskopima širom sveta uskoro izlaze gomile novih 3D ostvarenja jedna od njih su......

Jackass 3D, SawVII 3D, Tron Legacy, Mega Mind, Sucker Punch, Thor, Kung Fu Panda2, Smurfs3D, Captain America i dr.


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60  Sledeći»

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric