Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Moja Nazovi žEna

metric 10 Jun, 2011 12:00 Film, Ljubavni, Komedija Permalink Trekbekovi (0)

Just go with it

Moja nazovi žena

Uz pomoć moći venčane burme Deni (Adam Sandler) plastični hirurg uspeo je da smuva mnoštvo devojaka. Kada po prvi put skine prsten sreće devojku Palmer (Brooklyn Decker) koja je ona prava. Ali saznanje da ima burmu i da je oženjen ruši svaku nadu za srećnu vezu. Kada pokuša da joj objasni u čemu je fora, zarobljava sebe u laži da se razvodi.

Njegova laž poprima oblik u Katarini (Jennifer Aniston) asistenkinji u ordinaciji, koja mu pomaže u prevari pretvarajući da mu je žena. I dok je sve trebalo da prođe brzo i jednostavno, stvari se komplikuju kada njena deca Megi i Majkl na prevaru nateraju da svi kolektivno odu na odmor na Havaje.

Just go with it

Adam Sendler, glumac koji se proslavio upravo ovakvom vrstom filmova romantične komedije, uspeo je da se sa glumicom Dženifer Aniston vrati na osrednja vrata i publici da ono što je kod njega najviše volela.

U filmu ima određene doze originalnosti iako pretežno preferira klasični stil filmova ove branše. Radnja filma iako banalna poprilično je dobro osmišljena i nije dosadna zahvaljujući pratećoj glumačkoj ekipi.

Lik Denija koji tumači Sendler deluje ne tako zabavno ali zato lik Katarine koji tumači Anistonova poprilično je komičan (šta reći žena je spremna i decu da da za dobru odeću i odmor). Tu su naravno Megi, Majkl, Edi i Devlin (Nicole Kidman) koji imaju odlične i smešne uloge.

 

Većih zamerki u filmu nema pošto se radi o filmu kojem je teško da se izdigne iz mora sličnih. Simpatična romantična komedijica za simpatičnu, romantičnu i komičnu publiku.

Ocena 8.8/10

Film možete pogledati ovde i podeliti vaše mišljenje u komentarima. 


Učitava se...

Komentari

 1. E ovo je već za mene !
  Gledala.Dopao mi se !
  Pozdravljam te prijatelju moj.

  Autor tanjana — 10 Jun 2011, 22:39

 2. Drago mi je si našla nešto po tvom ukusu! Uživaj! :D

  Autor Filmetric — 10 Jun 2011, 23:07

 3. Hoću naravno.Ponovo :) Hvala Ti.Ljubim te i želim ti lep ostatak večeri.

  Autor tanjana — 10 Jun 2011, 23:33

 4. Već sam film odgledao nedavno. Volim pogledati filmove od kojih se previše ne očekuje. Ovakvih sam pogledao bez broja, ali uvijek za njih pronađem vremena.
  Komendije nekako najviše volem.
  pozdrav

  Autor mandrak72 — 11 Jun 2011, 07:48

 5. svi vole komedije! :D

  Autor Filmetric — 11 Jun 2011, 10:33


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric