Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Sorority Row

metric 10 Decembar, 2010 12:00 Film, Triler, Horor Permalink Trekbekovi (0)

U tri sata uveče to jest ujutru reših da odgledam neki film da opustim mozak od učenja.

U brdu ovakvih filmova Sorority Row je još jedan film za publiku koja inače voli takvu vrstu horora.Dok sam gledao sve vreme mi je kroz glavu prolazilo Vrisak,Znam šta ste radili prošlog leta i My bloody Valantine.

U sestrinskoj kući Theta Pi održava se luda žurka i dok se svi ludo provode šest devojaka pokušava da se našali sa Garrett-om koji je prevario jednu od devojaka tako što će dok se on i Megan(Audrina Patridge) budu vatali ona pretvarati da je umrla.Njihovoj šali dolazi kraj kada Garrett stvarno ubija Megan a prijateljice iz sestrinstva ne odluče da ne dozvole da im to uništi živote.Bacaju je u provaliju i zaklinju se da nikom ne govore o ovome.Posle nekog vremena devojke i njihovi prijatelji počinju da umiru od ruku tajanstvenog ubice u crnoj mantiji.

Znam zvuči totalno kliše ali i nije toliko loš film.Jeste da ima klasičnih vrisak momenata ali ja lično nisam provalio ko je ubica do kraja a i dobrih devojaka ceo film nikad nije na odmet,pogotovo Jamie Chung mmmm.Ako se lako plašite ovo je film za vas a za nas izvežbane moraće više da se potrude. :)


Skyline

metric 07 Decembar, 2010 12:00 Film, Fantastika, Horor Permalink Trekbekovi (0)

I tako....odgleda ja Skyline i ne znam šta da vam iskreno kažem.

Posle lude žurke u neboderu u centru Los Angeles-a,grupicu ljudi koji spavaju bude plavi zraci svetlosti.Svako ko pogleda u plave zrake automacki postaje inficiran i očaran svetlošću kako bi ga vanzemaljci lakše oteli.I dok pokušavaju da pobegnu iz zgrade i domognu okeana grupica se smanjuje naletima vanzemaljaca koji pustoše grad.I dok svi pokušavaju da gledaju sebe i prežive mladić Jarrod (Eric Balfour) i njegova trudna verenica Elaine (Scottie Thompson) pokušavaju da ostanu zajedno i prežive kako znaju i umeju.

Ne znam stvarno šta da vam kažem.Mnogo toga u ovom filmu ne štima kako treba ali opet nisam ni ja sad neki toliki stručnjak.Budzet filma je 10 miliona (što je malo za sf ostvarenja) tako da u filmu kao prvo glume sve neki glumci druge klase (oni su jeftini).Kao drugo likovi su totalno površni.Radnja je blago katastrofalna.I definitivno treba više akcije.Jedino što bih pohvalio su specijalni efekti koji su ok ali moram priznati da vanzemaljci pomalo liče na one iz Dan nezavisnosti izuzimajući plavu svetlost.

I tako ne znam stvarno šta da vam kažem,ko zna možda se nekome svidi meni lično nije,možda malo kraj ali to je zato što nisam video filmova sa takvim završetkom (inače ima da bude i nastavaka).Sve u svemu bolje odgledajte Cloverfield!


The Ruins

metric 23 Novembar, 2010 12:00 Film, Triler, Horor Permalink Trekbekovi (0)

Kreneš na odmor da se provedeš i opustiš a na kraju dobiješ sve samo ne to.

 

 

Par prijatelja,plaža,alkohol sve su naznake dobrog provoda u Meksiku. Sve je bilo po planu dok ih Nemac Mathias nije pozvao da sa njim odu da vide tajno sakrivenu piramidu Maja. Po pronalasku lokalni stanovnici počinju da se čudno ponašaju i ubijaju jednog od turista a ostali u strahu utočište pronalaze na vrhu piramide.

Moram priznati da od svih filmova ovakve vrste ovaj je ostavio najbolji utisak na mene!


«Prethodni   1 2 3 4

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric