Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Prava Legenda

metric 04 April, 2011 14:00 Film, Akcija, Azijski Permalink Trekbekovi (0)

Pisao sam vam o prvom Ruskom 3D filmu Mračni svet,e pa sad je došao na red prvi Azijski 3D film!

True Legend (Su Qi-Er)

True Legend

Trejler 

Kada uspešno spasi princa zarobljenog u planinama od strane neprijatelja general Su dobija ponuda da postane guverner. Kako je više zainteresovan da ostvori školu borilačkih veština i osnuje porodicu Su moli princa da mesto guvernera ponudi njegovom polubratu Yuanu. Iako mu princ napominje da je Yuan neoziran i ljubomoran, Su i dalje stoji pred svojom reči.

Pet godina kasnije kada je uspešno osnovao porodicu sa Ying, Yuanomvom sestrom i sprema se da otvori svoju izgrađenu školu. Saznanje da se Yuan vraća u rodno selo i strah o saznanju da je Suov otac ubio Yuanovog oca kada je počeo gubiti razum stavlja ga u poziciju da brine za opštu bezbednost svoje porodice. Iako su se nadali da Yuan neće prenagliti on upravo to čini. Ubija Suovog oca kao i većinu šire porodice a Ying i njenog sina uzima kao zarobljenike njegove opsesije. Kada Su pokuša da odbrani svoju porodicu saznaje da je Yuan ovladao tehnikom koja ga čini mašinom za ubijanje. Iako uporan i snažan ne uspeva da savlada Yuanovu tehniku Pet otrovnih šaka. Bačen u reku da se udavi, Ying skače spremna da žrtvuje sopstveni život kako bi ga spasla. Nasukani na obali umorni, ranjeni i bespomoćni u pomoć im dolazi travarka Yu. U nadi da će se skoro izlečiti i ojačati Su moli Wu Shu boga da ga trenira na planinama. Svakodnevni trening čini Sua jačim i njegova žena dobija nadu da će se uskoro vratiti svome sinu ali kada joj travarka Yu saopšti da je njen muž poludeo i da nema nikakvog boga koji trenira njenog muža Ying preuzima stvari u svoje ruke.

Su   Ying   Su

Ovo azijsko ostvarenje je veoma zabavno ali ima dosta grešaka. Radnja filma nije posebno složena i sa velikom lakoćom i bez previše razmišljanja ju je lako pratiti. Puno poznatih glumaca možete sresti u ovom ostvarenju kao što je glumica Michelle Yeoh ali i preminuli glumac David Carradine kome je ovo poslednji snimljeni film. Scene borbi su vrhunski dobre i bude adrenalin kao i scene u kojima se nije štedelo sa krvlju, isecanjem, presecanjem, udaranjem i odrubljivanjem raznih delova tela. Velika mana je to što je radnja mogla biti složenija i što film ume konfuzno da prelazi sa scene na scenu. Ali ono što najviše može da zasmeta jeste utisak da se film završava malo pre osamdesetog minuta. Radnja filma se nastavlja i stvara se utisak da je taj deo film usiljen i da nije bilo potrebe za njim.

Yuan   Yu   Ma 

Iako ovaj film nismo u mogućnosti da vidimo u 3D kroz film se mogu naslutiti scene koje zaista izgledaju dobro. Sve u svemu ovoj film izgleda poprilično dobro, pogotovo za ljude koji uživaju u borilačkim veštinama i dobroj akciji.

Ocena 6.5/10 

Film možete pogledati ovde i ostaviti vaše mišljenje o njemu u komentarima.


Učitava se...

Komentari

  1. Prijatelju moj zelim ti lep i prijatan dan !poljubac

    Autor tanjana — 04 Apr 2011, 14:08

  2. veliki poz:)

    Autor GASTRO city — 04 Apr 2011, 17:07

  3. Pozdravljam te, druže moj!

    Autor roksana — 04 Apr 2011, 17:52


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric