Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Uskoro! Zelena Lampa!

metric 03 April, 2011 12:00 Film, Uskoro Permalink Trekbekovi (0)

Ako vam nije poznato u ovoj godini dobićemo enorman broj filmskih adaptacija stripskih i ne stripskih super heroja, što i nije čudno s obzirom koliku popularnost imaju, pune bioskopske sale i unovčuju svoju robu kako god stignu.

U biskope nam je do sada došao Supermen, Betmen, Spajdermen, Ijronmen, Hulk, X-meni, Fantastična četvorka i mnogi drugi.

A uskoro možemo očekivati Tora, novog Supermena kao i njegovo Ligu pravde, Kapetana Ameriku, Ghost Rider-a, Novu generaciju X-mena i po još kojeg heroja ili antiheroja.

Ali ono što je dovelo do brojnih komentara jeste film o svetu Zelene lampe.

Green Lantern

Zelena Lampa 

Iako mnogi sa isčekivanjem očekuju ovo ostvarenje, brojni su i oni koji bacaju drvlje i kamenje na film kao i na izbor glavnog glumca.

Ryan Reynolds tumači glavnu ulogu Hala Džordana koji po padu vanzemaljske letelice u kojoj se nalazi čudni ljubičasti vanzemaljac koji mu smrtno ranjen daje prsten koji ga je navodno izabrao za novog nosioca. Pomalo u neverici ali i čudu otkriva moći koje prsten nosi ali i svet iz kojeg potiče. Kada shvati da je on jedan od brojnih koji treba da spreči zlo koje preti uništenju svega u svemiru, Zeleni lampion mora da pokaže koliko je spreman da žrtvuje za opstanak života i bolje sutra.

Green Lantern 

Mnogi zameraju filmu to što ima dosta humorističkih replika koje izgledaju nekako neprirodno kao i to da se glavni glumac ne uklapa u lik koji tumači. Takođe kao zamerka je i pomalo čudna odela koja nose većina junaka. Kao pozitivne kritike navodi se odlična animacija, praćene originalne priče kao i to da su čudni vanzemaljci urađeni toliko dobro da se prosto ne razlikuju od stripskih verzija.

U svetske bioskope ovo herojsko ostvarenje možemo očekivati od 17.Juna i davaće se u originalnom 3D-u a do tada uživajte u trejleru.

 

Kako vam se čini trejler i dali će ući  u kategoriju "za gledati"! Ja znam da hoću kako bih mogao da vam prenesem utiske a vi ako imate utiske možete ih podeliti sa svima u komentarima! 


Uskoro! Mamurluk U Bankoku!

metric 01 April, 2011 20:00 Film, Uskoro Permalink Trekbekovi (0)

Posle veoma uspešnog prvog dela Mamurluk u Las Vegasu družina sa glumcima Bradley CooperZacch Galifianakis, Justin Barta i Ed Helms vraćaju nam se na velike ekrane sa još luđim mamurlukom koji ih ovaj put vodi daleko od Vegasa ali i Amerike u svakako nesvakidašnji Bankok.

Mamurluk u Bankoku 

U ovoj avanturu pored glavnih protagonista tu su i po meni nesvakidašnji Ken Jeong i Mike Tyson. Ali tu su i neočekivani Liam Neeson i prelepa Jamie Chung (koju sada možemo videti u Sucker Punch).

Iako lično smatram da je prvi deo odličan ali ne toliko koliko ga neki veličaju, Mamurluk 2 deluje mi mnogo zanimljiviji, kreativnjiji i definitivno nenormalniji nego što sam očekivao.

Posle odgledanog trejlera nasmejao sam se najiskrenije i to mi je bio povod da sebi kažem da se ovaj film nalazi u listi za pogledati. Još samo treba da sačekamo njegov izlazak u maju! Ali do tada pogledajte urnebesni trejler!

 

Uživajte i ne zaboravite da se zabavite sa prijateljima jer imak je prvi Aprililililili!!!!!


«Prethodni   1 2 3 4 5 6

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric