Filmetric

Promote Your Page Too Google +1

Film Iz Detinjstva :)

metric 06 Decembar, 2010 12:00 Film, Fantastika, Filmovi iz detinjstva, Avantura Permalink Trekbekovi (0)

Još jedan od filmova koji ste sigurno zaboravili a koji biste možda pogledali da se posetite starih dana.

Cocoon

Dolazak par turista u kuću pored staračkog doma menja živote par staraca koji pronalaze lek za sebe i svoje lepše polovine u bazenu u kojima plivaju vanzemaljske čaure.Šta da vam više kažem o ovom filmu većina već sve zna.:)

p.s. ako ne znate ovaj film ima i svoj nastavak


Film Iz Detinjstva :)

metric 28 Novembar, 2010 12:00 Film, Fantastika, Filmovi iz detinjstva Permalink Trekbekovi (0)

 Želeo sam da vas podsetim na film koji ste gledali dok ste bili mlađi ali koji se vremenom zaboravio u moru novijih izdanja.

 *betteries not included

 

 

 Stariji bračni par drže restoran u staroj napuštenoj zgradi koja je u procesu pred rušenje i dok stanari zgrade strepe za svoju egzistenciju od građevinskog mogula u pomoć im dolaze dva mala robota velikih srca.

 Film možete pogledati ovde i podeliti mišljenje u komentarima. Uživajte! 


The Wizard Of Oz

metric 07 Novembar, 2010 12:00 Film, Filmovi iz detinjstva, Fantazija, Mjuzikl Permalink Trekbekovi (0)

U svakome od nas postoji neograničena količina mašte, tu maštu samo treba probuditi.

 

 

Čarobnjak iz Oza film snimljen još 1939 godine spada u jedan od omiljenih filmova mog detinjstva. Kao dete gledajući ga navijao sam da glavni protagonisti dođu do svog cilja dok sam se radovao svakome neuspehu zle veštice sa Zapada. Ovaj film spada u remek dela Holivuda i u vreme kada je snimljen smatrao se najsavremenijim filmom do tada. Pokušavajući da dočara fantastičnu zemlju Oz režiser je svaki deo priče u ovom magičnom svetu prikazao u boji a ostatak u crno-beloj slici. I dok će glumica Judy Garland ostati upamćena po ovoj ulozi tu su i ostali glumci koji su doprineli popularnosti ovog filma Margaret Hamilton, Frank Morgan, Jack Haley i dr.

Ovaj film će sigurno mnogima od vas da budi lepa osećanja zato oni koji ga nisu odgledali neka ga pogledaju a koji jesu neka se prisete filma njihovog detinjstva. 


«Prethodni   1 2

Powered by Blog
© 2011 - Autor Filmetric